Partners en medewerkers

Drs. Henriette Verbeem, partner

Studeerde na het behalen van haar Propedeuse Psychologie af in Communicatiewetenschappen. Zij startte haar carrière in de reclamewereld, later werkzaam als Conference Manager, Marketing en pr-manager bij Voorlichtingsbureau Brood, Marketeer en Corporate Accountmanager bij KPN. Daarna heeft Henriette bewust de overstap gemaakt naar de goede doelenwereld (MVO); het Nederlandse Rode Kruis waar zij Hoofd Zakelijke Fondsenwerving was en bij Cordaid als Brand Manager.

Henriette is ook nog een paar jaar docent Marketing en Onderzoekster Gezonde Levensstijl geweest op de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft zij divers vrijwilligerswerk gedaan zoals Ambassadeur bij het Buurthuis van de Toekomst en binnen hockeyclub HDM Voorzitter HDM en Maatschappij in Den Haag. Henriette is een netwerker pur sang met een groot netwerk van organisaties en vrouwelijk toptalent. Zij is lid van diverse vrouwennetwerken. Binnen & Female Capital is Henriette verantwoordelijk voor de research activiteiten en eerste contacten met vrouwelijke kandidaten binnen de executive search poot en tevens voor de integrale uitvoering van volledige D & I campagnes. Tevens is zij trainster, opleidster en coach.

Henriette is sinds 2018 partner bij & Female Capital.

Drs. Frank van Veen, partner

Studeerde af in de organisatie- en selectiepsychologie. Hij startte zijn carrière als dienstplichtig reserveofficier (ROAG) bij het Ministerie van Defensie, Directie Personeel Koninklijke Landmacht afdeling Gedragswetenschappen waar hij werkte als psycholoog-onderzoeker. Was Manager Human Resources bij Mercedes-Benz Nederland, Manager van het Internationale Management Trainee Programma bij Mercedes-Benz AG in Stuttgart en Manager Human Resources bij Mercedes-Benz United States International Inc in Tuscaloosaa, Alabama (VS).

Daarna was hij partner bij assessment en wervingsbureau Holtrop/ HWS Management Search en Directeur ad interim bij Interselect. Frank heeft jarenlange ervaring in diverse internationale Human Resources lijnfuncties, psychologische assessments, werving en executive search en met de beoordeling, samenstelling en begeleiding van diverse management- en directieteams.

Binnen & Female Capital is Frank verantwoordelijk voor de poot executive search en de interviews met alle kandidaten. Tevens is hij verantwoordelijk voor de integrale uitvoering van volledige D & I campagnes. Hij traint en coacht mannen om meer open te staan voor genderdiversiteit en inclusie en daagt ze ook uit hun feminiene eigenschappen (meer) te ontdekken en gebruiken.

Frank heeft in 2015 & Female Capital opgericht teneinde hiermee een bijdrage te leveren aan een omslag naar meer diversiteit en inclusie in organisaties. Dat maakt organisaties beter en sterker en de werkcultuur en samenwerking een stuk leuker en constructiever.

Drs. Masha Trommel, partner

Met een financiële studie als achtergrond (bedrijfseconomie) heeft Masha de eerste jaren van haar carrière gewerkt in de financiële sector. Na een aantal jaren heeft zij die sector verlaten om haar hart te volgen en de wereldverbeteraar in haar de koers te laten bepalen. Zij is gaan werken als directeur van Stichting Monkey Business, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de Orang Oetan en zijn leefomgeving: de oerbossen van Sumatra en Borneo.

Tipping points die Masha daar heeft gerealiseerd zijn onder andere: de uitbreiding van het vaderschapsverlof van 2 dagen naar 6 weken, quota wet voor beursgenoteerde bedrijven, de wet voor ongelijke beloning en (bijna) gratis kinderopvang.

Bij & Female Capital is Masha verantwoordelijk voor de integrale uitvoering van volledige D & I programma’s. Tevens is zij trainster, opleidster en coach. Zij is sinds 2023 partner bij & Female Capital. Het is haar missie om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin feminiene en masculiene waarden gelijkwaardig worden gewaardeerd.

Joran Vriens, IT- en bureaumanager

Met een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie (Universiteit Utrecht) deinst Joran niet terug van welke klus dan ook die te maken heeft met IT (websites, software, hardware, enz.). Daarom wordt hij breed ingezet bij & Female Capital. Verder heeft hij een passie voor het helpen van particulieren in onze hedendaagse digitale wereld, wat hij als zzp’er verwezenlijkt. Zo crosst hij dagelijks door Utrecht en omstreken op de racefiets. Door zijn sterke ratio, technisch inzicht en twee rechterhanden weet hij eigenlijk elke klus wel te klaren, of het nou IT betreft of niet.

Eva Schokkenkamp, research consultant

Eva houdt houdt zich voornamelijk bezig met database analyses, het actueel houden hiervan en het assisteren van partners in hun onderzoeksactiviteiten. Met haar technische kennis en hands-on-ervaring biedt ze de partners heldere inzichten over kandidaten en zakelijke connecties. Naast haar baan als research consultant is ze bezig met de afronding van haar master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig, en vooral geïnspireerd door de Midden-Oosterse cultuur. Zo kookt ze graag Midden-Oosterse gerechten en is ze begonnen met het leren van de Arabische taal.

 • Vrouwelijk talent

  'Vrouwelijk toptalent is in voldoende mate aanwezig, maar dient wel op een andere manier te worden aangeboord, geselecteerd en begeleid. '

 • Mixed leadership

  'Meer dan de helft van de CEO’s en Managing Director’s geeft aan graag meer vrouwelijk talent aan hun organisatie te kunnen verbinden teneinde over ‘mixed leadership’ te beschikken.'

 • Verantwoordelijke functies

  'Tot op heden, alle steeds weer terugkerende discussies ten spijt, lukt het toch vaak niet getalenteerde vrouwen in eindverantwoordelijke functies aan te stellen.'

 • Onderscheidend en effectief

  'Daarom heeft & Female Capital, een unieke methode ontwikkeld, onderscheidend van de reguliere executive search bureau’s met een andere en onderscheidende stijl en meer effectieve aanpak, laagdrempeliger en gewaardeerd door vrouwen.'

 • Executive Search Code Talent naar de Top

  '& Female Capital heeft de zogenaamde ‘Executive Search Code Talent naar de Top’ getekend. Als executive search bureau dat uitsluitend vrouwelijke kandidaten bemiddelt, ondersteunen wij natuurlijk het streven om meer vrouwen op te nemen in de benoemingsprocessen voor executive functies.'


Lange Viestraat 2 B Kantoor 439
3511 BK Utrecht

Neem direct contact met ons op
06 15676399 | [email protected]

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×